Сергею Рыжикову вручили звезду Героя России и присвоили звание летчик-космонавт.

Михаил Джапаридзе/ТАСС/POOL

Владимир Путин вручил звезду Героя России югорскому космонавту Сергею Рыжикову


МОСКВА, 14 ноября.

Ряд космонавтов, в том числе свозивший на Международную космическую станцию частицу мощей Серафима Саровского Сергей Рыжиков, президентским указом удостоены наград и званий, говорится в документе, опубликованном на портале правовой информации.

"За мужество и героизм, проявленные при осуществлении длительного космического полета на Международной космической станции, присвоить звание Героя Российской Федерации Рыжикову Сергею Николаевичу", — говорится в указе.
Ему же указом присвоено звание летчик-космонавт.


РИА Новости

Вручение золотой звезды Героя Российской Федерации, 27 ноября 2018 года

Звание Героя Российской Федерации и почётное звание «Лётчик-космонавт Российской Федерации» присвоено космонавту-испытателю Сергею Рыжикову.

Комментарии (1)

Всего: 1 комментарий
  
#1 | Андрей Рыбак »» | 29.11.2018 19:39
  
0
50 Псалом Хор Сретенского монастыря

Помилуй мя, Боже, по велицей милости Твоей, и по множеству щедрот Твоих очисти беззаконие мое. Наипаче омый мя от беззакония моего, и от греха моего очисти мя; яко беззаконие мое аз знаю, и грех мой предо мною есть выну. Тебе единому согреших и лукавое пред Тобою сотворих, яко да оправдишися во словесех Твоих, и победиши внегда судити Ти. Се бо, в беззакониих зачат есмь, и во гресех роди мя мати моя. Се бо, истину возлюбил еси; безвестная и тайная премудрости Твоея явил мне еси. Окропиши мя иссопом, и очищуся, омыеши мя, и паче снега убелюся. Слуху моему даси радость и веселие; возрадуются кости смиренныя. Отврати лице Твое от грех моих и вся беззакония моя очисти. Сердце чисто созижди во мне, Боже, и дух прав обнови во утробе моей. Не отвержи мене от лица Твоего и Духа Твоего Святаго не отыми от мене. Воздаждь ми радость спасения Твоего и Духом владычним утверди мя. Научу беззаконныя путем Твоим, и нечистивии к Тебе обратятся. Избави мя от кровей, Боже, Боже, спасения моего; возрадуется язык мой правде Твоей. Господи, устне мои отверзеши, и уста моя возвестят хвалу Твою. Яко аще бы восхотел еси жертвы, дал бых убо: всесожжения не благоволиши. Жертва Богу дух сокрушен: сердце сокрушенно и смиренно Бог не уничижит. Ублажи, Господи, благоволением Твоим Сиона, и да созиждутся стены Иерусалимския. Тогда благоволиши жертву правды, возношение и всесожигаемая; тогда возложат на олтарь Твой тельцы.


Добавлять комментарии могут только
зарегистрированные пользователи!
 
Имя или номер: Пароль:
Регистрация » Забыли пароль?
Просьба о помощи
© LogoSlovo.ru 2000 - 2018, создание портала - Vinchi Group & MySites